Hur man avbryter en prenumeration

1
Navigera till fliken Betalningar
2
Gå till fliken Prenumerationer

3
Hitta den prenumeration som du vill avbryta i listan.

Du kan söka efter prenumerantens e-postadress för att hitta den i listan.

4
Klicka på de tre prickarna till höger om abonnemanget och välj Avbryt abonnemanget.

5
När du säger upp prenumerationen kan du välja när du vill säga upp den. Välj vad som passar ditt användningsområde och klicka på Slutför. Prenumerationen är nu annullerad.
När det avbryts:


Svarade detta på din fråga? Tack för feedbacken Det gick inte att skicka din feedback. Vänligen försök igen senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss