Hur man annullerar en faktura

Om du har gjort ett fel på en faktura eller om du av någon annan anledning behöver ta bort den, kan du göra så här:

1
Navigera till fliken Betalningar

2
Hitta den faktura som du vill annullera i listan.

I sökrutan kan du söka efter namnet eller e-postadressen på den person som du har fakturerat.

3
När du har hittat fakturan klickar du på de tre prickarna till höger och klickar på "Void". När du har bekräftat annulleringen kommer fakturan att annulleras.

Observera att när en faktura har ogiltigförklarats kan inga andra ändringar göras på den fakturan.

Bekräfta annulleringen:

Fakturan har ogiltigförklarats: