Hur man skapar en övning

Med hjälp av träningsplaneringsverktyget 360Player kan du enkelt skapa dina egna övningar och spara dem i ditt personliga bibliotek! Så här går det till.

1

Navigera till utbildningsbiblioteket.

2

Klicka på knappen Lägg till innehåll och tryck sedan på övning.

3

Fyll i all relevant information för din träning. Om du lägger till en bild som en bifogad fil används den också som visningsbild (dvs. miniatyrbild) av övningen.

Vill du skapa snygga övningar och animeringar? Du kan göra det med hjälp av vår PowerPoint-mall: Ladda ned mall

Du kan också klistra in i länkar från YouTube i beskrivningsfältet om du vill spara dina favoritfilmer.

4

Lägg till relevanta taggar som hjälper dig att hitta övningen senare.

5

Slutligen, om du vill spara din övning som en del av en samling kan du göra det här innan du trycker på Avsluta.

Du kan ha samlingar bara för dig själv, med andra tränare i ditt lag eller för hela klubben. Du kan se på vilken nivå kollektionen är på med växlingsalternativet upptill.

6

När du är klar kan du nu hitta din träningspass i ditt bibliotek eller i andra samlingar du har lagt till den i!