Lägg till ett träningspass i en kalenderhändelse

Med 360Player kan du inte bara skapa sessioner, utan du kan också enkelt koppla dem till dina utbildningsevenemang i vår kalender! Detta gör det enkelt för andra tränare eller till och med spelare att veta exakt vad målen är för varje träningspass!

1

Navigera till kalendern.

2

Välj den utbildning som du vill koppla din session till och tryck sedan på Visa händelse. Om du behöver hjälp med att skapa ett evenemang kan du klicka här.

3

Klicka på Session flik.

4

Här kan du bifoga en session från biblioteket eller skapa en ny session från grunden. Om du vill ha mer information om hur du skapar en session kan du kolla in handledningen " hur du skapar en session".

5

Om du vill bifoga en befintlig session trycker du på Lägg till från biblioteket och trycker sedan helt enkelt på plusknappen i det högra hörnet av den session du vill ha.

Du har nu din träningspass kopplad till din träning.