Förälder gick med som spelare av misstag

Om du av misstag gick med som spelare visar den här guiden hur du löser problemet.

Först vill vi ansluta dig till ditt barn:

1
Navigera till dina inställningar, i din telefon hittar du den genom att först trycka på menyknappen, sedan trycka på din profilavatar och välja inställningsalternativet . På skrivbordet trycker du på din avatar längst upp till höger och tryck sedan på inställningar.

2
När du väl är inne i dina inställningar går du till Mina barn. För att ansluta till ditt barn trycker du på Skapa anslutning. Om ditt barn inte har något konto kan du skapa ett konto för ditt barn samtidigt som du ansluter till dem.

Viktigt: Fortsätt endast med steg 3-5 om ditt barn redan har ett konto. Annars ska du skapa ett konto för ditt barn.

3
Ange e-post som ditt barn har registrerat på sitt konto och sedan Skicka anslutningsförfrågan.

4
När du har skickat begäran ser du att den väntar tills ditt barn har accepterat den i sin app.

Ditt barn kommer att få ett pushmeddelande om din begäran som han/hon ska svara på.

5
När ditt barn har accepterat begäran får du ett push-meddelande och du kommer nu att kunna se ditt barns team från Lagväljare.

När allt detta är gjort, kontakta en administratör i ditt lag eller kontakta supporten för 360Player och säg att du vill bli borttagen som spelare/tränare.