Hur man kontrollerar om spelare har anslutit föräldrar

Guiden nedan instruerar dig om hur du kontrollerar om ett spelarkonto har minst ett anslutet föräldrakonto och vad du ska göra om de inte har några anslutna föräldrar

1. Gå till kontakter

2. Gå till filter

3. Filter till Roll=Spelare och Föräldraanslutning=Har ingen ansluten förälder

4. Klicka på Ansök

5. Detta kommer att visa en total lista över spelare utan föräldrar kopplade till deras profil.

Tips - om du har spelare över 18 år. Det kan vara värt att använda födelsedatumfiltret för att förhindra att de visas

6. Kontakta föräldern för att få dem att skapa ett konto eller en länk till barnet. Här är en användbar artikel för den processen - https://help.360player.com/article/45-how-to-connect-to-a-child