Hur man lägger till eller uppdaterar en faktureringsmail för spelare (För en administratör, inte förälder)

När en förälder registrerar sig med Apple ID får 360Player inte tillgång till deras e-post och har därför ingen faktureringsmail för spelarkontot. För att uppdatera detta kan du följa guiden nedan

1. Gå till kontakter

2. Gå till filter

3. Filtrera efter roll=spelare och tillämpa sedan

4. Bläddra nedåt i listan över spelare tills du inte ser något e-postmeddelande i kolumnen för fakturerings-e-post för en spelare.

5. Hämta förälderns e-postadress för fakturering

6. Klicka på spelarens kontaktperson

7. Klicka på den anslutna föräldern längst upp på skärmen

8. Klicka på redigera längst upp till vänster i kontakten

9. Lägg till deras faktureringsmail i e-postrutan

10. Sätt punkt i alla obligatoriska fält som visas

11. Spara