Uppdatera mallen för utvecklingssamtal

Att använda en prestationsgranskningsmall är ett bra sätt att engagera spelare och få dem att tänka och reflektera över deras prestanda. Så här skapar du en resultatgranskningsmall för ditt team.

Visa artikel för dator

1
Tryck på Menyknappen. (Du kan också trycka på resultatgranskning från skapelseområdet genom att bläddra till höger.)

2
Navigera till Prestandagranskning.

3
Tryck på knappen Kugghjulet i det övre högra hörnet för att redigera mallen för resultatbedömning.

4
Ange den mall som du vill att spelarna ska svara på och klicka på Spara. När dina spelare skriver en prestationsbedömning får de automatiskt mallen att besvara.

1
Navigera till Prestandagranskning.

2
Klicka Uppdatera mall.

3
Ange den mall som du vill att spelarna ska svara på och klicka på Spara. När dina spelare skriver en prestationsbedömning får de automatiskt mallen att svara på.

Skriv ett inlägg på väggen för att meddela dina spelare att de ska svara på den nya mallen!