Hur PositionMatch fungerar

När du har bedömt en spelare i ditt lag kan 360Players unika algoritmer utformade från en statistisk studie av 15 000 professionella spelare matcha spelare med deras bästa positioner på planen. Så här får du insikter från vårt PositionMatch-verktyg.

1
De positioner som anges i grönt passar bra för den valda spelaren. De positioner som visas i röda är inte lämpliga för den valda spelaren med tanke på dennes nuvarande färdigheter. Den bästa positionen på planen anges med en blå stjärnikon. Spelarens valda position visas med deras ikon för profilbilden.

Om en spelare är under 15 år kan du växla reglaget för fysisk utveckling. 360Player har algoritmer som står för fysisk utveckling så att denna knapp kan jämna ut spelplanen oavsett om spelaren är en tidig eller sen blom.

2
Nedan kan du se en lista över färdigheter som en spelare bör arbeta med baserat på deras bedömningsresultat. För att få träningsförslag för en viss färdighet, klicka bara på det attribut du vill att spelaren ska förbättra.

Observera att en spelares träningsprioritet ändras baserat på deras valda position.

3
Under träningsprioriteringen kan du se en uppdelning av den bedömning som spelaren fick. Du kan alltid uppdatera eller jämföra bedömningar med knapparna uppdatera eller jämföra högst upp.