Hur man skapar en utvärdering

Tränare kan bedöma en spelares färdigheter för att skapa träningsrekommendationer och hjälpa spelaren att nå sina mål. I den här artikeln beskrivs hur en tränare kan skapa en bedömning.

1
Från instrumentpanelen trycker du på Bedömning från området för skapande.
*Notera att detta visas endast om bedömningsfunktionen är aktiverad för ditt team.

2
Välj den spelare som du vill bedöma och tryck på plusknappen.

3
Här kan du välja att lägga till en ny bedömning eller uppdatera en befintlig bedömning.

4
Gå igenom den snabba startguiden om hur bedömningsprocessen fungerar. Tryck sedan på Okej, jag fattar - nu kör vi!'
Först väljer du spelarens position och om han/hon är höger- eller vänsterfotad. Sedan betygsätter du spelaren på en skala från 1-10 på olika färdigheter där 1 är den sämsta och 10 är den bästa i åldersgruppen på en viss färdighet. Klicka och dra i reglagen för att flytta värdena.
5
När du har betygsatt spelaren på alla färdigheter kan du spara bedömningen som ett utkast så att bara tränare kan se den, eller tryck på publicera så kan spelaren också se den.
6
Grattis du har nu skapat en bedömning! Om du väljer publicering sparas även utvärderingen i spelarens profil.