Hur man jämför utvärderingar

Om en spelare har fått flera bedömningarär det lätt att jämföra bedömningar! Detta kan stimulera värdefulla utvecklingsdiskussioner mellan tränare och spelare eller tränare med andra tränare. Så här jämför du utvärderingar.

1
Navigera till instrumentpanelen från instrumentpanelen Fliken Utvärderingar.

*Notera att bedömningar endast visas om bedömningsfunktionen är aktiverad för ditt team.

2
Tryck på spelarens namn eller profilbild för att besöka sin spelarprofil.

Du kan också komma åt en spelares profil via lagfliken från instrumentpanelen.

3
Tryck på  Knappen Jämför och välj sedan vilken tidigare utvärdering du vill jämföra med.
4
Nu kan du jämföra de två bedömningarna sida vid sida inklusive PositionMatch, träningsprioritet och färdigheter längre ner.