Hur man korrigerar en oavsiktlig förälder/barn-koppling

I den här artikeln kommer vi att beskriva hur du tar bort en felaktig föräldraanslutning och ansluter till ett befintligt barn.

1. Logga in på det överordnade kontot som är kopplat till fel konto
  2. Gå till dina kontoinställningar och klicka sedan på Mina barn.

1. Hitta den förälder som du är felaktigt kopplad till.
  2. Klicka på de 3 prickarna bredvid den felaktiga föräldraanslutningen.
  3. Klicka sedan på"Ta bort anslutning"

Nu har du tagit bort den felaktiga anslutningen. Du kan nu följa instruktionerna nedan för att ansluta till rätt konto.

Så här ansluter du till en spelare

Det finns två sätt att ansluta till en spelare.

1. Om spelaren har ett konto kan du skicka en anslutningsförfrågan till spelaren.
  2. Om inte, måste du låta den andra föräldern som är ansluten till kontot skicka en begäran till dig om att ansluta till spelaren.